Asian Spiced Salmon Sliders with Soy Mayo & Spicy Slaw
Asian Spiced Salmon Sliders with Soy Mayo & Spicy Slaw może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 16 i kosztuje 1,85 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, zieloną cebulę, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, Pikantne Koreańskie suwaki z kurczaka z grilla z azjatycką sałatką i sosem Kimchi, oraz Azjatyckie suwaki z majonezem Gochujang i szybkimi ogórkami.
Instrukcje
1
Dodać slaw: w dużej misce, wrzucić kapusty, plastry czerwonej cebuli, jalapenos i kolendry, aż dobrze połączone. W średniej misce wymieszaj sok z limonki, ocet ryżowy, sos rybny, cukier i czarny sezam.
Połącz szklankę sosu sojowego i 2 łyżki brązowego cukru w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Gotuj, często obracając patelnię, aż konsystencja syropu zostanie osiągnięta około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
1
Łososia pokroić na 1-calowe kawałki i przenieść do miski robota kuchennego. Pulsuj 3-5 razy, aż grubo zmielony, uważając, aby nie przesadzić lub łosoś stanie się pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-o
2
Przelej do miski i dodaj panko, zieloną cebulę, mieloną kolendrę, mielony imbir, skórkę pomarańczową, tajską pastę chili, czosnek, łyżeczkę soli i 2 łyżeczki sosu sojowego za pomocą gumowej szpatułki wymieszaj delikatnie, ale dokładnie, aby połączyć. Podzielić mieszaninę na 16 małych pasztecików wielkości suwaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Pasta Chili
Skórka Pomarańczowa
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Przełożyć do wyłożonej pergaminem blachy do pieczenia i przykryć folią. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. Lub zamrozić i rozmrozić tuż przed grillowaniem.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.