Asian Noodle, Tofu, and Vegetable Stir-Fry

Asian Noodle, Tofu, and Vegetable Stir-Fry
Need a przystawka wegańska? Azjatycki makaron, Tofu i warzywo Stir-Fry może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka imbiru, olej chili, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sezam Azjatyckie Tofu Stir-Fry, Rice Cooker Azjatycka Zupa Z Makaronem Z Tofu, oraz Azjatycka zupa z makaronem z zimowymi warzywami i Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron umieścić w dużej misce; przykryć ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić na 20 minut.
3
Odcedzić; odstawić.
4
Połączyć grzyby i wrzącą wodę w misce; odstawić na 20 minut. Przecedzić przez sito do miski, zachowując płyn grzybowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Grzyby pokroić w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w piecu holenderskim wok lub nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodać cebulę, jalapeo, imbir, i czosnek; stir-smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodać pieczarki, marchewkę i sól; smażyć 2 minuty. Wymieszać w 1/4 szklanki reserved Mushroom liquid; przykryć i gotować 3 minuty lub aż marchewki będą chrupiące-miękkie i płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(duża Tuba)(duża Tuba)
9
Dodaj bok choy; Stir-fry 1 minutę. Wymieszać makaron, pozostały płyn grzybowy, sos sojowy i tofu; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Bok ChoyBok Choy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
10
Połączyć 3 łyżki wody i skrobi kukurydzianej; wlać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty lub aż lekko gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Skropić olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Delaire Graff Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Delaire Graff Chenin Blanc
Delaire Graff Chenin Blanc
Jasny złoty kolor pszenicy. Warstwowe ekspresje owoców cytrusowych i tropikalnych z subtelnymi warstwami miodu i migdałów w tle. Zbalansowane i znakomicie skonstruowane smaki są uzupełnione delikatną mineralnością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn