Asian Noodle, Tofu, and Vegetable Stir-Fry
Need a przystawka wegańska? Azjatycki makaron, Tofu i warzywo Stir-Fry może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka imbiru, olej chili, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sezam Azjatyckie Tofu Stir-Fry, Rice Cooker Azjatycka Zupa Z Makaronem Z Tofu, oraz Azjatycka zupa z makaronem z zimowymi warzywami i Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron umieścić w dużej misce; przykryć ciepłą wodą.
Połączyć grzyby i wrzącą wodę w misce; odstawić na 20 minut. Przecedzić przez sito do miski, zachowując płyn grzybowy.
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w piecu holenderskim wok lub nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę, jalapeo, imbir, i czosnek; stir-smażyć przez 1 minutę.
Dodać pieczarki, marchewkę i sól; smażyć 2 minuty. Wymieszać w 1/4 szklanki reserved Mushroom liquid; przykryć i gotować 3 minuty lub aż marchewki będą chrupiące-miękkie i płyn odparuje.
Dodaj bok choy; Stir-fry 1 minutę. Wymieszać makaron, pozostały płyn grzybowy, sos sojowy i tofu; gotować przez 2 minuty.
Połączyć 3 łyżki wody i skrobi kukurydzianej; wlać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty lub aż lekko gruby.
Skropić olejem sezamowym.