Arista al Finocchio (wieprzowina z koprem włoskim)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Aristan al Finocchio (wieprzowina z koprem włoskim). Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 438 kalorii, 32G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Cebulki kopru włoskiego, czosnek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Finocchio Al Forno (koper włoski pieczony w śmietanie), Sałatka z Radicchio i kopru włoskiego (Insalata di radicchio e finocchio), oraz Sałatka z kopru włoskiego i oliwek - - - Insalata di Finocchio Ed Olive dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce, połączyć sól, pieprz, czosnek, koper i gałka muszkatołowa i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Schab umieścić w żaroodpornej zapiekance i natrzeć mieszankę przypraw na całym polędwicy.
Skropić oliwę z oliwek na polędwicy. Piecz w piekarniku 1 godzinę, stopniowo dodając białe wino i fastrygując sokami do gotowania.
W międzyczasie zagotować 6 litrów wody i dodać 2 łyżki soli. Posegmentowany koper włoski gotować we wrzącej wodzie przez 5 minut.
Odcedzić koper włoski i dodać do patelni, układając wokół wieprzowiny, przez ostatnie 20 minut czasu gotowania. Pozostawić mięso do odpoczynku 10 minut przed rzeźbieniem.
Podawać z sokami z patelni i koprem włoskim.