Argentyńskie szaszłyki z sosem z octu Sherry i grillowanymi szalotkami
Argentyńskie szaszłyki z sosem z octu Sherry i grillowanymi szalotkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1312 kalorii, 61g białka, oraz 97 g tłuszczu na porcję. Na 9,43 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dojrzewający ocet sherry, drewniane szaszłyki, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Przyprawa hiszpańska przetarta żeberkami z sosem z octu Sherry, Grillowany stelaż wieprzowy z sosem BBQ z octu Sherry, oraz Grillowany stek i jajka po Argentyńsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz pietruszkę, kolendrę, czosnek, paprykę i olej w robocie kuchennym i procesu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Pietruszka-nać
Papryka
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Przenieść mieszaninę do dużego naczynia do pieczenia, dodać wołowinę i wrzucić do płaszcza w mieszaninie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Rozgrzać grill do wysokiej. Szaszłyk 2 kawałki wołowiny na 2 szaszłyki tak, aby mięso leżało płasko na grillu. Przyprawić mięso z obu stron solą i pieprzem i grillować na złoty kolor, lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadkiej doneness, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wołowina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
Kasztany Wodne, Julienne
5
Zieloną cebulę posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem. Grillować przez 2 do 3 minut na stronę lub do lekko zwęglone i tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zielona Cebula
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Szaszłyki podawać z grillowanymi szalotkami i sosem z octu Sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Zielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
7
Połącz pietruszkę, kolendrę, czosnek, paprykę i olej w robocie kuchennym i procesu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Pietruszka-nać
Papryka
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
8
Przenieść mieszaninę do dużego naczynia do pieczenia, dodać wołowinę i wrzucić do płaszcza w mieszaninie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
9
Rozgrzać grill do wysokiej. Szaszłyk 2 kawałki wołowiny na 2 szaszłyki tak, aby mięso leżało płasko na grillu. Przyprawić mięso z obu stron solą i pieprzem i grillować na złoty kolor, lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadkiej doneness, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wołowina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
Kasztany Wodne, Julienne
10
Zieloną cebulę posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem. Grillować przez 2 do 3 minut na stronę lub do lekko zwęglone i tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zielona Cebula
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
11
Szaszłyki podawać z grillowanymi szalotkami i sosem z octu Sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Zielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
12
Umieść paprykę, ocet, musztardę, chrzan, miód, melasę, Worcestershire, sól i pieprz w robocie kuchennym lub blenderze i zmiksuj na gładką masę. Może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sos Worcestershire
Chrzan Pospolity
Melasa
Musztarda
Papryka
Ocet
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Umieść paprykę, ocet, musztardę, chrzan, miód, melasę, Worcestershire, sól i pieprz w robocie kuchennym lub blenderze i zmiksuj na gładką masę. Może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony.