Arepas con Salmon y Aguacate (Arepas z łososiem i awokado)

Arepas con Salmon y Aguacate (Arepas z łososiem i awokado) może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, mielony kminek, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 47 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Arepas z łososiem i krewetkami (Arepas con Salmon y Camarones), PLACKI KUKURYDZIANE Z KURCZAKIEM I AWOKADO (AREPAS CON POLLO Y AGUACATE), oraz Wenezuelskie Arepy z wieprzowiną (Arepas Rumberas).
Instrukcje
W misce wymieszać łososia, 1/4 szklanki startej cebuli, kminek, paprykę, 1 łyżkę soku z limonki i majonez.Doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Odstawić.
Pokrój awokado na pół, usuń pestki i zgarnij miąższ z muszli do małej miseczki.
Dodaj sok z limonki, ostry sos, Pozostałe cebula, czosnek, sól, i pieprz i wrzucić dobrze.
Arepy ułożyć na półmisku i polać łososiem.
Dodać mieszaninę awokado na wierzchu łososia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać świeżą kolendrę na wierzchu i podawać.