Arepa con Carne y Champiñones (ciasto kukurydziane z wołowiną i pieczarkami)

Arepa con Carne y Champiñones (ciasto kukurydziane z wołowiną i pieczarkami) może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Na $7.95 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Ten przepis służy 2. Przepis ten zachwycił 189 osób. Jeśli masz oliwę z oliwek, kolendrę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim), Arepa con Carne Desmechada (Arepa z rozdrobnionym mięsem), oraz Sopa de Arepa (zupa z ciasta kukurydzianego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwę rozgrzać na patelni z sosem na średnim ogniu.
Dodać cebulę, grzyby, czosnek i tymianek i doprawić solą i pieprzem. Gotować przez około 7 minut lub aż będą złote, mieszając often.To montaż: na wierzchu każda arepa z wołowiną i grzybami.
Udekoruj świeżą kolendrą i podawaj na ciepło.