Arepa con Atún y Camarones (Arepa z tuńczykiem i krewetkami)
Arepa con Atún y Camarones (Arepa z Tunan i krewetek) jest południowoamerykański przepis, który służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 2399 kalorii, 91g białka, oraz 214g tłuszczu na porcję. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kolendrę, majonez, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Arepa con Cerdo y Camarones (Arepa z wieprzowiną i krewetkami), Arepa con Guacamole y Camarones (Arepa z Guacamole i krewetkami), oraz Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki wymieszać w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Wymieszać wszystkie składniki razem w dużej misce i odstawić do lodówki na co najmniej godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść arepas na talerzu, top z tuńczykiem i krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Mandarynki, Każda
2
Posypać kolendrę, czerwoną cebulę lub pietruszkę i podawać natychmiast. Arepa Kolumbijska