Arctic Garden Studio

Arctic Garden Studio
Arctic Garden Studio może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $9.25 za porcję, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 144g białka, 200 g tłuszczu, oraz w sumie 4383 kalorii. Ten przepis służy 3. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, czekolada-glazura masło orzechowe, gładkie masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać orzeszki ziemne można śledzić to danie główne z Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Muffinki jagodowe Arctic Garden, Studio, Piec Bertazzoni i lasagne babci, oraz Pomoc kuchenna lunch w naszym Studio & szwajcarski lukier bezowy.

Instrukcje

1
Przez dwa lata obiecywałam Davidowi, że zrobię mu tort urodzinowy domowej roboty. Pierwszy rok był kwestią logistyki i po prostu nie miałem gdzie go upiec, więc kupiłem idealnie dobre ciasto z piekarni w Victorii i obiecałem, że później zrobię "prawdziwe" ciasto. Cóż, do marca ubiegłego roku (miesiąc jego urodzin) jeszcze nie zrobiłam jego tortu z poprzedniego roku. Więc wiedziałem, że będę musiał zrobić jeden na pewno. Potem nastąpiła Katastrofa, ciasto, które wybrał, było totalną porażką. Chciał te czekoladowe ciastka ze stopioną lawą. Cóż, właściwie chciał ciasto, które robiła jego matka, ale to już inna historia na kolejny post. W każdym razie... ciasta lava były problematyczne, ponieważ powinieneś poczekać, aż stwardnieją w lodówce, zanim je upieczesz i dobrze...Torty urodzinowe Davida były wielkim, ponurym bałaganem! Wygląda na to, że wiszę mu teraz dwa torty urodzinowe, a jeśli się nie dostanę, trzy w marcu. Kiedy jeden z moich współpracowników przyniósł ciasto czekoladowe z masłem orzechowym, które jego dziewczyna zrobiła na przyjęcie w pracy, wiedziałem, że będzie to idealne ciasto na jeden z urodzinowych tortów Davida. Dał znać swojej dziewczynie, a ona skierowała mnie do Smitten Kitchen po przepis. W miniony weekend upiekłam ciasta i jak wszyscy ostrzegali były niesamowicie miękkie. Wiedziałam też, że prawdopodobnie nie jesteśmy w wersji 3-warstwowej, więc zrobiłam tylko dwie warstwy i kilka babeczek. Owinęłam je w plastik i włożyłam do zamrażarki. Ostatniej nocy, kiedy wróciłam z pracy, zrobiłam lukier. Po obiedzie wyjąłem ciasta z zamrażarki i rozłożyłem lukier. Wydawało się, że to działa naprawdę dobrze, ponieważ nie miałem żadnych problemów z okruchami, o których inni wspominali. Jedynym problemem, jaki miałem, jest to, że kiedy lukier był na naprawdę chcieliśmy zjeść to ciasto. Ledwo udało mi się zrobić zdjęcie. Więc pominęliśmy ganache. Gdybym brał to ciasto gdzieś, gdzie prawdopodobnie użyłbym trochę ganache do dekoracji, ale nie tak bardzo, jak czekoladowy Post z masłem orzechowym na Smitten Kitchen. Chociaż jest to piękne zdjęcie, to ciasto jest naprawdę bogate bez ganache i myślę, że to może być po prostu na górze dla nas. Więc, w końcu myślę, że mam jeden tort urodzinowy, jeden na wynos! Wszystkiego Najlepszego David! Dzięki za cierpliwość!Czekoladowe Ciastko Z Masłem Orzechowym Z Rozkochanej Kuchni
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Sprawia, że 8-calowy tort trójwarstwowy; służy 12 do 162 szklanki mąki uniwersalnej2 1/2 szklanki cukru3 / 4 szklanki niesłodzone kakao w proszku, najlepiej Holenderski proces2 łyżeczki soda1 łyżeczka soli1 szklanka neutralnego oleju roślinnego, takiego jak rzepak, soja lub mieszanka warzywna1 szklanka kwaśnego śmietany1 1/2 szklanki wody2 łyżki destylowanego białego octu1 łyżeczka ekstraktu waniliowego2 jajek1 / 2 szklanki grubo posiekanych orzeszków ziemnych kruche
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło DNA i boki trzech 8-calowych okrągłych cakepans. Wyłożyć dno każdej patelni okrągłą warstwą papieru pergaminowego lub woskowanego i posmarować papier masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Mąkę, cukier, kakao w proszku, soda oczyszczona i sól przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Trzepaczka, aby dobrze je połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać olej i kwaśną śmietanę i ubijać, aby zmiksować. Stopniowo beat w wodzie. Zmiksować w occie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Ubij jajka i ubijaj, aż dobrze się wymieszają. Zeskrobać po bokach miski i upewnij się, że ciasto jest dobrze wymieszane. Podzielić na 3 przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Piec przez 30 do 35 minut, lub do testera ciasta lub drewnianej wykałaczki włożonej do środka wychodzi prawie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Ostudzić patelnie na około 20 minut. Odwróć na stojaki z drutu, ostrożnie odklej papierowe wkładki i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. (Uwaga Deb: te ciasta są bardzo, bardzo miękkie. Znalazłem je o wiele łatwiejsze do pracy po ujędrnieniu ich w zamrażarce na 30 minut. Rozmrażają się szybko po złożeniu. Będziesz zadowolony, że to zrobiłeś, zaufaj mi.)
10
Aby zmrozić ciasto, umieść jedną warstwę, płaską stronę do góry, na stojaku na ciasto lub dużym talerzu do serwowania.
11
Rozłóż 2/3 Puchar Puchar lukier masło orzechowe równomiernie na górze. Powtórz z następną warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
12
Umieść ostatnią warstwę na wierzchu i zamroź wierzch i boki ciasta pozostałym lukrem. (Uwaga Deb 1: Dokonywanie okruchy płaszcz mrozu cienka warstwa, która wiąże ciemne okruchy do ciasta, więc nie pojawiają się w końcowej zewnętrznej warstwy lukierjest to świetny pomysł na to ciasto, lub dowolny z ciemnym ciastem i jaśniejszym lukrem. Po maskowaniu ciasto, niech schłodzić przez 15 do 30 minut, aż firma, a następnie użyć pozostałej części lukier do tworzenia gładkiej powłoki końcowej. Deb Uwaga 2: Gdy ciasto jest w pełni lukier, pomaga schłodzić go ponownie i niech się jędrne. Cooler i więcej ustawić lukier masło orzechowe jest, lepszy efekt kroplówki dostaniesz od glazury masło orzechowe czekolady.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
13
Do dekoracji czekoladą
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
14
Masło orzechowe glazury, umieścić płytkę ciasto na dużą blachę do pieczenia złapać wszelkie kapie. Po prostu wlej glazurę na wierzch ciasta i za pomocą przesuniętej szpatułki rozprowadź ją równomiernie na wierzchu tylko do krawędzi, aby spływała po bokach ciasta długimi kroplami. Przechowywać w lodówce, odkryte, przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić glazury i lukier ustawić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
15
Wyjąć około 1 godziny przed podaniem. Udekoruj wierzch posiekanymi kruchymi orzechami.Lukier Z Masła Orzechowego
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
16
Sprawia, że około 5 filiżanek10 uncji twarogu, w temperaturze pokojowej1 Kij (4 uncje) niesolone masło, w temperaturze pokojowej5 filiżanki cukiernicy cukier, przesiane2 / 3 szklanki gładkie masło orzechowe, najlepiej marki handlowej (ponieważ olej nie oddziela się)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kremowe Masło OrzechoweKremowe Masło Orzechowe
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
17
W dużej misce z mikserem elektrycznym, ubić Serek i masło do lekkiego i puszystego. Stopniowo dodawać cukierników cukier 1 szklanka na raz, dokładnie mieszając po każdym dodaniu i skrobanie w dół boki miski często. Nadal bić na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
18
Dodać masło orzechowe i ubić, aż dokładnie wymieszane.Polewa Czekoladowo-Orzechowa
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
19
Sprawia, że około 1 1/2 szklanek8 uncji seimsłodka czekolada, grubo posiekana3 łyżki masła orzechowego gładkie2 łyżki syropu kukurydzianego1 / 2 szklanki pół i pół
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
20
W górnej części podwójnego kotła D lub w misce ustawionej na gotującej się wodzie, połączyć czekoladę, masło orzechowe i syrop kukurydziany. Gotować, ubijając często, aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
21
Zdjąć z ognia i ubić na pół i pół, ubijając aż będzie gładka. Używać, gdy jest jeszcze ciepły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego

Składniki

2Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy1Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło DNA i boki trzech 8-calowych okrągłych cakepans. Wyłożyć dno każdej patelni okrągłym papierem pergaminowym lub woskowanym i posmarować papieremRozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło DNA i boki trzech 8-calowych okrągłych cakepans. Wyłożyć dno każdej patelni okrągłym papierem pergaminowym lub woskowanym i posmarować papierem227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeseimsweet chocolate, grubo posiekaneseimsweet chocolate, grubo posiekane1Średnia żółta cebula, posiekanacukier cukierniczy przesianycukier cukierniczy przesiany22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzulekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany283opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeserek śmietankowy, w temperaturze pokojowejserek śmietankowy, w temperaturze pokojowej2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepół na półpół na pół2Zdjąć z ognia i ubić na pół i pół, ubijając aż będzie gładka. Używaj, gdy jesteś jeszcze ciepłyZdjąć z ognia i ubić na pół i pół, ubijając aż będzie gładka. Używaj, gdy jesteś jeszcze ciepły1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekane kruche orzeszki ziemnegrubo posiekane kruche orzeszki ziemne2Dodać masło orzechowe i ubić, aż dokładnie się zmiksujeDodać masło orzechowe i ubić, aż dokładnie się zmiksuje3krewetki i żyłkiPolewa Czekoladowo-OrzechowaPolewa Czekoladowo-Orzechowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło orzechowe gładkie, najlepiej marki handlowej (bo olej się nie rozdziela)masło orzechowe gładkie, najlepiej marki handlowej (bo olej się nie rozdziela)32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło orzechowe gładkiemasło orzechowe gładkie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekij niesolonego masła, w temperaturze pokojowejkij niesolonego masła, w temperaturze pokojowej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone kakao w proszku, najlepiej w procesie holenderskimniesłodzone kakao w proszku, najlepiej w procesie holenderskim1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweneutralny olej roślinny, taki jak rzepak, soja lub mieszanka roślinnaneutralny olej roślinny, taki jak rzepak, soja lub mieszanka roślinna3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuocet biały destylowanyocet biały destylowany3krewetki i żyłkiod Smitten Kitchenod Smitten Kitchen
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia67
Magazyn