Arctic Char z miętowym sosem słodko-kwaśnym

Arctic Char z miętowym sosem słodko-kwaśnym
Arctic Char z miętowym sosem słodko-kwaśnym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka azjatyckiego sosu rybnego, oleju roślinnego, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Arctic Char z kremem chrzanowym, słodko-kwaśnymi burakami i zielenią mniszka lekarskiego, Arctic Char Z Chińskimi Brokułami I Puree Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Grillowany Arctic Char z sosem bazyliowym i pomidorem.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i wymieszać, aż pokryje się olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Niech czosnek gotować, mieszając od czasu do czasu, o 3 protokół, aż dopiero zaczyna się kolor. Obniżyć ogień do niskiego i dodać bulion, brązowy cukier, ocet, sos rybny i połowę posiekanej mięty. Często mieszaj, aż cukier się rozpuści. Wyłącz ogrzewanie i przykryj patelnię podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Sos RybnySos Rybny
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą lub żeliwną na średnim ogniu, aż do prawie palenia. Sól i pieprz filety rybne obficie po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj je, od strony skóry w dół do suchej patelni. Gotuj, aż skóra będzie bardzo chrupiąca, ciemnobrązowa i łatwo uwolni się z patelni. Powinno to potrwać od 2 do 3 minut. Nie daj się pokusić, aby sprawdzić lub przesunąć rybę na patelni w tym czasie. Uda Ci się tylko sprawić, że przykleją się do patelni lub co gorsza zrujnują Twoją pięknie chrupką skin.As gotuje zauważysz, że ryba staje się lżejsza i bardziej nieprzezroczysta. Nie pozwól mu gotować więcej niż o ¼ drogi przez najgrubszą część w tym momencie. Możesz się martwić, że reszta ryb wydaje się dość surowa, ale szczerze mówiąc, jest to dobra rzecz. Gdy skóra ma crisped flip ryby, i gotować dodatkowe 2 minut więcej, lub aż gotowane do własnych upodobań. Nie pozwól, aby gotować przez całą drogę, jednak. Ryba będzie nadal gotować po opuszczeniu patelni. Twoim celem jest soczyste ciało przechodzące od rzadkiego do średnio rzadkiego środka na zewnątrz do chrupiącej, pękniętej skóry. Charakter char z jego grubymi i cienkimi częściami zapewnia, że otrzymasz wiele różnorodności w teksturze i doneness.Po ugotowaniu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Filety wyjąć na ciepły talerz.
7
Wlać sos do gorącej patelni przez sito. Wyrzucić ciała stałe. Gotować sos, skrobanie wszelkich bitów z dna patelni, aż zostanie zmniejszona nieco i nieco syropy.Talerz ryby i mżawka niektóre z bitego sosu słodko-kwaśny pan nad lub wokół każdego fileta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Dekoruj pozostałą posiekaną miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn