Arctic Char i warzywa w pergaminowych sercach
Arctic Char i warzywa w pergaminowych sercach może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 241 kalorii, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz julienne-cut papryka, skórka cytryny, julienne-cut pory, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arctic Char Vojvodina, Arctic Char On A Bed Of Kale, oraz Arctic Char z grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce; mieszaj do wymieszania.
Wytnij 2 (15 x 24 cale) kawałki pergaminu. Złożyć na pół w poprzek. Narysuj duże serce na pół na każdym kawałku, z fałdą papieru wzdłuż środka serca.
Posypać obie strony filetów solą i pieprzem.
Umieść jeden filet w pobliżu krotnie każdego pergaminowego serca. Polej każdy filet połową warzyw i połową mieszanki masła. Start w górnej części serca i złożyć krawędzie pergaminu, uszczelniające krawędzie z wąskimi fałdami. Przekręć końcówkę, aby szczelnie zabezpieczyć.
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut.
Umieść na talerzach; rozetnij.
Zrównoważony wybór: jeśli arctic char nie jest dostępny u Twojego sprzedawcy ryb, zastąp mrożonego dzikiego łososia alaskańskiego.