Arbuz-Sałatka Prosciutto
Arbuz-Prosciutto sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, ocet balsamiczny, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowany arbuz z serem pleśniowym i Prosciutto, Sałatka arbuzowa z arbuzowym winegretem, oraz Sałatka Pean i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy prosciutto w małej patelni nonstick na średnim ogniu 5 minut.
Usunąć prosciutto i odstawić.
Ubijamy razem Bazyl i kolejne 3 składniki; stopniowo ubijamy olej do wymieszania.
Ułóż kostki arbuza na rukoli.
Posypać prosciutto i pieprzem, skropić winegretem.
Dekorować, w razie potrzeby.