Arbuz Ice

Arbuz Ice
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Arbuz lodu może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz arbuza, miód, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Watermelon Frosé-mrożony arbuz i wino różowe, Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom, oraz Sałatka arbuzowa z arbuzowym winegretem.

Instrukcje

1
Wlać wodę do małej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posypać wodą żelatynę i pozostawić do zmiękczenia na 2 minuty. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 40 sekund, a następnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Odstawić jeszcze raz na 2 minuty i mieszać, aż będzie gładka.
4
Umieść jedną filiżankę arbuza w kostkach do miski blendera wraz z sokiem z limonki i miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
ArbuzArbuz
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać roztopioną żelatynę i proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
6
Dodaj arbuza filiżankę na raz, przetwarzania do gładkiej po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
7
Wlać mieszaninę do kwadratowego naczynia o wymiarach 8x8 cali.
8
Umieść w zamrażarce i zamrozić, aż będzie prawie twarde.
9
Przełożyć do schłodzonej miski, a następnie ubić mikserem elektrycznym, aż mieszanina będzie puszysta i jasnoróżowa. Łyżka do serwowania potraw, następnie wróć do zamrażarki i zamrozić do jędrności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Wyjąć z zamrażarki 15-20 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn