Arbuz Gazpacho
Arbuz Gazpacho jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 73 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, soli, oliwy z oliwek extravirgin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arbuz Gazpacho, Arbuz Gazpacho, oraz Arbuz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników.
Umieść połowę mieszanki arbuza w robocie kuchennym i pulsuj 3 lub 4 razy lub aż drobno posiekane. Łyżka do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną arbuza. Wymieszaj sok żurawinowo-malinowy. Spokojnie.