Arbuz Cooler
Arbuz Cooler może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 378 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Jeśli masz krem z kokosa, sok ananasowy, kostki arbuza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Arbuz Cooler, Arbuz Cooler, oraz Arbuz Cooler dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki przecier w blenderze na gładką masę. Przecier z truskawek podziel równomiernie pomiędzy 4 wysokie szklanki.
Włożyć lód do blendera, dodać arbuza i kolejne 3 składniki. Proces do gładkiej.
Mieszankę arbuza wlać równomiernie na przecier truskawkowy w szklankach.
"Ciepły" lód: lekko stopiony lód łączy lepszy napój, mówi Ernie. Sugeruje, aby lód przesiedział w temperaturze pokojowej przez około 30 minut przed użyciem. "Powinien być mokry w dotyku bez przyklejania się do palców", wyjaśnia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.