Apricot Crisp
Apricot Crisp to lacto ovo vegetarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 6G białka, oraz 15g tłuszczu. Za 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i podnieś połówki moreli, szybko gotujący się owies, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Z łyżką wynik 43%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Apricot Crisp, Apricot Crisp, oraz Apricot Crisp.
Instrukcje
W dużej misce połącz morele, brązowy cukier i imbir. Podziel między cztery nasmarowane 8 uncji. naczynia do pieczenia.
W małej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier, owies i kokos.
Pokroić na maśle, aż mieszanina przypomina gruboziarniste okruchy.
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie musujące, a wierzch będzie złotobrązowy.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.