Apple Crisp Muffins

Apple Crisp Muffins
Przepis Jabłko chrupiące babeczki mogą być wykonane w około 50 minut. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 193 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Za 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogie śniadanie. Jeśli masz pod ręką mąkę, sól, syrop klonowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Apple Crisp Muffins, Apple Crisp Muffins, oraz Jabłko Płatki Owsiane Chrupiące Muffinki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400°. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i cynamon. W innej misce połącz jajko, mleko i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złóż jabłka. Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki do trzech czwartych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce ubij składniki nadzienia, aż będą gładkie. Upuść łyżki stołowe do centrów babeczek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Do polewania w małej misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pokrój masło na kruche. Dodaj orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Posyp nadzienie.
6
Piec 16-20 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do muffinki wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn