Apple Crisp
Apple Crisp może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, sok z pomarańczy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 177°. obficie masło 2-quart, 2-calowe głębokie naczynie do pieczenia.
Połącz wszystkie składniki w misce i dobrze wymieszaj. Odstawić.
Połącz skórkę pomarańczową, sok i posiekane morele w małej misce.
Niech morele zmiękną podczas przygotowywania jabłek.
Wymieszać cukier i cynamon w dużej misce. Ćwiartka i rdzeń jabłek.
Pokrój każdą ćwiartkę na 3 lub 4 kawałki. Jabłka wrzucić z cukrem cynamonowym. Wymieszać z morelami i sokiem.
Zeskrobać mieszaninę do maślanego naczynia do pieczenia i równomiernie rozprowadzić. Rozłóż kruchą polewę równomiernie na jabłkach.
Piec dla 1 1/4-1 1/2 godzin, aż chrupiące jest rumiane na wierzchu i soki są bulgotanie i zagęszczony. (Jeśli Twoje jabłka były trochę suche, możesz nie zobaczyć żadnych soków pod koniec czasu pieczenia; jeśli tak, rumiana polewa jest sygnałem do doneness.)
Podawać na ciepło lub na zimno. Top z lodami lub mrożonym jogurtem, w razie potrzeby.