Apple Brown Betty
Jabłko brązowy Betty trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Foodnetwork ma 19 fanów. Mieszanka mielonego cynamonu, masła, jabłek golden delicious i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Apple Brown Betty, Apple Brown Betty, oraz Apple Brown Betty.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz jabłka, cydr jabłkowy, 1 łyżkę brązowego cukru, wanilię, 1/2 łyżeczki cynamonu w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie, ale nie papkowate, około 10 minut. Wymieszaj 1 łyżkę masła, aż się rozpuści, zdejmij z ognia i przenieś mieszankę jabłkową na 9-calowy szklany talerz do ciasta.
Umieść chleb w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż utworzą się okruchy, około 15 sekund. Rozpuść pozostałą 1 łyżkę masła w kuchence mikrofalowej przez 20 sekund. Wrzucić okruchy z roztopionym masłem, orzechami włoskimi, pozostałymi 2 łyżkami brązowego cukru i pozostałą 1/2 łyżeczki cynamonu. Rozsyp mieszankę miękiszu na wierzchu jabłek i piecz przez 30 minut, aż polewa będzie chrupiąca i lekko zrumieniona.
Doskonałe źródło: błonnika i manganu