Anyżowe Ciasteczka Lodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj anyżowe ciasteczka lodowe. Ten wegetariański przepis służy 33 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz anyż, pekan, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Anyżowe Ciasteczka, Anyżowe Ciasteczka, oraz Anyżowe Ciasteczka Sezamowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukry do lekkiego i puszystego. Beat in egg.
Mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i goździki połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami pekan i anyżkiem.
Kształt na dwa 10-calowe. rolki; owiń każdy w folię. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny.
Rozpakuj; Wytnij 1/4 cala. na końcach każdej rolki.
Ciasto pokroić na 1/4 cala. plastry.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.