Antipasto Marynowane Cytrynowo-Winegretowe
Need a wegetariańska przystawka? Cytrynowo-Vinaigrette marynowane Antipasto może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 25 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, chleb, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Antipasto Marynowane Cytrynowo, Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, oraz Marynowane Antipasto Medley dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 5 minut lub aż będzie krucha-miękka; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Ułóż fasolkę szparagową, ser feta i następne 5 składników w naczyniu do pieczenia 13-x 9-calowym, zachowując każdy składnik oddzielnie od innych.
Ubij razem sos i następne 3 składniki.
Skropić równomiernie składniki. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Marynowane składniki przełożyć na duży półmisek.
W razie potrzeby dodać salami.
Podawać z kromkami tostowego chleba francuskiego lub dużymi krakersami.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy własnego sosu Newman ' s Olive Oil & Vinegar.