Angielskie Ciasto Z Dorszem

Angielskie Ciasto Z Dorszem
Angielskie ciasto z dorszem wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 449 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka ząbków czosnku, mąka, sok z małży i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dorsz Karaibski, Sałatka Z Dorsza, oraz Codfish Szczenięta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym rondlu; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Płaszcz ryby z gotowania sprayu, i gotować 2 minut z każdej strony lub aż gotowe; odstawić, i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Ziemniaki odsączyć i umieścić w dużej misce, dodać śmietanę i kolejne 5 składników, i ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Rozgrzać 2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać marchew, seler i por; gotować, stale mieszając, 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
7
Dodać czosnek; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
8
Posypać mąką; gotować 2 minuty, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
9
Dodać sok z małży i 6 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
10
Mieszanka łyżka do 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania; top z ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
11
Rozprowadzić polewę ziemniaczaną na mieszaninie ryb i warzyw; polewę ziemniaczaną zalać sprayem do gotowania i posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12
Piec w 450 przez 18 minut lub do ziemniaków polewa jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Składniki

907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeobrane ziemniaki do pieczenia, pokrojone w 1-calowe kawałki (około 4 szklanki)obrane ziemniaki do pieczenia, pokrojone w 1-calowe kawałki (około 4 szklanki)0Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki rdzawe (około 2 do 3 średnich), obrane i pokrojone na kawałkiziemniaki rdzawe (około 2 do 3 średnich), obrane i pokrojone na kawałki454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilety z dorsza bez skóryfilety z dorsza bez skóry1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1Batoniki toffi Heathbułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek2Batoniki toffi Heathposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepor pokrojony w kostkępor pokrojony w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMleko o obniżonej zawartości tłuszczu 2% Mleko o obniżonej zawartości tłuszczu 2%1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMleko o obniżonej zawartości tłuszczu 2% Mleko o obniżonej zawartości tłuszczu 2%1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweŚmietana o 50% mniej tłustaŚmietana o 50% mniej tłusta1Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomasło lub margaryna w sztyfciemasło lub margaryna w sztyfcie2Batoniki toffi Heathmasło lub margaryna w sztyfciemasło lub margaryna w sztyfcie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn