Angel ' s ravioli Alfredo z pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Angel ' s ravioli Alfredo z grzybami. To danie główne ma 469 kalorii, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz parmezan, czosnek, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 61 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 30%. Spróbuj Kurczak Alfredo Ravioli, Ravioli Alfredo z karczochami, oraz BLT Alfredo patelnia Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodaj ravioli i gotować przez 5 do 8 protokół lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z grzybami i czosnkiem i gotować do miękkości.
W średnim rondlu na małym ogniu, wrzucić gotowane ravioli z sosem Alfredo do Płaszcz.
Wymieszać grzyby i czosnek. Gotuj i mieszaj, aż sos się nagrzeje. Top z parmezanem, zieloną cebulą i czerwoną papryką do podania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico]()
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.