Angel Pie
Angel Pie może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, białka, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Świeże Ciasto Z Jeżynami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i stopniowo dodawać 1 szklankę cukru; ubijać do połysku. Zamień bezę w dobrze nasmarowany 10-calowy talerz ciasta.
Rozłóż na dnie i bokach płyty, budując boki 1/2 cala nad krawędzią płyty.
Wstawić do piekarnika i piec 1 1/2 godziny. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezę w środku, aby powoli ostygła.
Połącz żółtka, 1/2 szklanki cukru, 2 łyżeczki skórki i sok z cytryny w podwójnym kotle. Gotować i mieszać na średnim małym ogniu, aż zgęstnieje. Ochłodzić dokładnie.
Zimną śmietanę ubić na sztywną masę.
Połowę bitej śmietany ułożyć w skorupce bezowej. Przykryj warstwą cytrynowego nadzienia i wierzch pozostałą bitą śmietaną. Tę górną warstwę można nałożyć dekoracyjną rurką.
Dekoruj pozostałą skórką z cytryny. Przechowywać w lodówce.