Angel Food Cake

Angel Food Cake
Angel Food Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę tortową, ciepłą wodę, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 14%. Spróbuj Angel Food Cake, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W robocie kuchennym spin cukru około 2 minut, aż będzie drobny. Połowę cukru przesiać z solą mąkę tortową, odstawiając pozostały cukier na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
W dużej misce użyj trzepaczki do balonu, aby dokładnie połączyć białka jaja, wodę, ekstrakt z pomarańczy i śmietanę z kamienia nazębnego. Po 2 minutach Przełącz na mikser ręczny. Powoli przesiać zarezerwowany cukier, bijąc nieprzerwanie ze średnią prędkością. Po osiągnięciu średnich szczytów, przesiać wystarczającą ilość mieszanki mąki, aby odkurzyć górną część piany. Za pomocą szpatułki złożyć delikatnie. Kontynuuj, aż cała mieszanina mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Ekstrakt Z PomarańczyEkstrakt Z Pomarańczy
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ostrożnie wymieszać mieszankę do nieoczyszczonej miski rurki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec przez 35 minut przed sprawdzeniem doness z drewnianym szaszłykiem. (Po włożeniu w połowie drogi między ścianą wewnętrzną a zewnętrzną szpikulec powinien wyschnąć).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
7
Schłodzić do góry nogami na stojaku chłodzącym przez co najmniej godzinę przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn