Andy ' s Spicy Green Chile Pork
Andy ' s Spicy Green Chile Pork może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 154 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać kolendrę, sól i pieprz, pieczeń z łopatki wieprzowej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantna Zielona Wieprzowina Chile Verde, Pieczona polędwiczka wieprzowa z pikantną salsą jabłkowo-zieloną Chile, oraz Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce).
Instrukcje
Pokrojoną cebulę przekładamy na dno wolnej kuchenki. Doprawić łopatkę wieprzową solą i pieprzem; ułożyć na posiekanej cebuli.
Polej zieloną salsę wieprzowiną.
Posyp kolendrę salsą i wieprzowiną. Upuść papryki serrano chile do powolnej kuchence.
Gotować na niskim poziomie, aż mięso rozpadnie się łatwo, o 8 godzin. Delikatnie wyjąć wieprzowinę na deskę do krojenia. Odcedzić i wyrzucić około połowy pozostałej cieczy z wolnej kuchenki, rezerwując resztę. Wyrzucić cebulę, papryka, i kolendry w razie potrzeby.
Łopatkę wieprzową rozdrobnić widelcami.
Wymieszać wieprzowinę z zastrzeżonym płynem z powolnej kuchenki, aby podać.