Andouille i pieczone gumbo z dyni

Andouille i pieczone gumbo z dyni
Przepis Andouille i pieczone Gumbo Squash może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 829 kalorii, 34g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, czosnek, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chicken-Andouille Gumbo z pieczonymi ziemniakami, Krewetki i Andouille Gumbo, oraz Chicken-Andouille Gumbo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść squasha na blasze do pieczenia i spryskaj oliwą z oliwek sprayem i dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Piec do miękkości i brązowy na brzegach, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek SprayOliwa Z Oliwek Spray
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Podgrzać garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać mżawkę oleju i kiełbasę, gotować aż zbrązowieje, a następnie usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Dodaj pozostały olej, trochę czarnego pieprzu, mąkę i paprykę i wymieszaj. Gotować do brązowego i bardzo pachnące, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PaprykaPapryka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Dodać seler, cebulę i paprykę, doprawić solą i pieprzem i zmiękczyć, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
SelerSeler
CebulaCebula
8
Dodaj okra, tymianek, czosnek, liść laurowy i papryka chile, wymieszać kilka minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
9
Dodaj bulion, piwo i pomidory i ostry sos, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
PomidorPomidor
StadoStado
PiwoPiwo
10
Dodać kiełbasę z powrotem do gumbo, dusić zagęścić, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
GumboGumbo
11
Dodać Kabaczek i wymieszać, aby połączyć. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
12
Podawać w płytkich miseczkach i top z szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn