Anchois na grzance
Anchois na grzance to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pomidory, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Scotch Woodcock (kremowa jajecznica i anchois na grzance), Jak Smażyć Anchois, oraz Smażone Anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bagietkę przeciąć na pół wzdłuż i lekko tostować z obu stron.
Pokrój 2 pomidory na pół w poprzek. Przetrzyj połówki pomidorów na pokrojonych bokach tostowych bagietek, wyciskając nasiona i miąższ na chleb i odrzucając Skórki. Na wierzchu połowę filetów anchois.
Pozostałe pomidory pokroić cienko. Ułóż pomidory na anchois.
Skropić oliwą z oliwek, następnie posypać szalotką i natką pietruszki. Doprawić pieprzem. Wierzch z pozostałymi sardelami.
Pokroić w grube plastry i podawać od razu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;