Ancho Chile Salsa

Ancho Chile Salsa
Przepis Ancho Chile Salsan jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 10 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól morska, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ancho Chile Salsa, Ancho Chile Salsa Przepis, oraz Ranch Chiles Rellenos z salsą Ancho Chile dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Mont-Marcal Cava Brut Reserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mont-Marcal Cava Brut Reserva
Mont-Marcal Cava Brut Reserva
Estate butelkowane i disgorged na zamówienie po minimum 18 miesięcy starzenia na osadzie. Produkowane z winogron Xarel-lo, Macabeo i Chardonnay w klasycznie wytrawnym stylu. Drobno zroszony tekstury z ciasta złożoności i doskonałe owoce na suchym wykończeniu. Pikantne aromaty cytrusów i dojrzałych żółtych owoców-jak delikatnie przyprawiona gruszka w cieście.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Magazyn