Ancho Chile - Cynamonowe Ciasteczka
Ancho Chile-cynamonowe ciasteczka mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 398 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 231 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka instant espresso w proszku, czekolada, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ancho Chile Brownies, Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish, oraz Krem, Pikantne Ciasteczka Cynamonowe Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. nasmaruj patelnię masłem.
W małym rondlu na średnim ogniu dodaj masło i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż prawie wszystko się rozpuści.
Dodać czekoladę i gotować, ciągle mieszając, aż do rozpuszczenia. Zdejmij ciepło i zeskrobaj do dużej miski.
Do miski ubić cukier i wanilię.
Dodaj proszek chile, cynamon, cayenne, sól i espresso w proszku i ubijaj, aby połączyć.
Dodaj mąkę i mieszaj, aż się połączą. Wymieszać z chipsami czekoladowymi, a następnie przenieść ciasto do przygotowanej patelni. Gładki wierzch.
Piec tylko do momentu, gdy tester ciasta włożony do środka ciastek wyjdzie czysty, około 30 minut.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, a następnie pokroić w kwadraty.