Ananasowe ciasto do góry nogami w szklance
Ciasto ananasowe do góry nogami w szklance to bezglutenowe i wegańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wódkę o Smaku Jigger cake, lód, wiśnię maraschino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto ananasowe do góry nogami w szklance, Ananasowe Ciasto Rumowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Splash grenadine na lodzie.
Na lód wlać wódkę o smaku ciasta i sok ananasowy; wymieszać.
Udekoruj wisienką maraschino.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.