Ananasowa Grillowana Polędwiczka Wieprzowa

Ananasowa Grillowana polędwiczka wieprzowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 270 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pieprz, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa Teriyaki z ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Usuń srebrną skórę z polędwic, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Odcedzić ananasa, zastrzegając 1/3 szklanki soku. Zetrzyj skórkę z limonek na równi 1 łyżka.; wycisnąć sok z limonek do 1/3 szklanki.
Przynieś zarezerwowany sok ananasowy, sok z limonki, skórkę, marmoladę i kolejne 5 składników do zagotowania w rondlu na średnim ogniu. Gotować 3 do 4 minut lub aż lekko zgęstnieje. Rezerwa połowę mieszanki w misce.
Wieprzowina grillowana, przykryta pokrywką grillową, 10-12 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 155, zalania pozostałą połową mieszanki ananasa.
Zdjąć z grilla; przykryć folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
W międzyczasie grilluj plastry ananasa od 1 do 2 minut z każdej strony.
Podawać grillowany ananas i zarezerwowaną mieszankę ananasowo-marmoladową z grillowaną wieprzowiną.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon