American Flag Cake

American Flag Cake
American Flag Cake może być tylko deser szukasz. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1557 kalorii, 14g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 285 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj American Flag Cake, American Flag Cookie Cake, oraz American Flag Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. dno smaru i mąki oraz boki trzech 6-calowych patelni do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Oddzielić jajka, wstawiając białka do jednej średniej miski, a żółtka do drugiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj połowę cukru do każdej miski. Ubić białka, aż utworzą sztywne szczyty; ubić żółtka, aż będą grube i bladożółte w Kolorze. Delikatnie złóż sztywną mieszaninę białek do mieszaniny żółtkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Mąkę ubić do masy jajecznej, następnie wymieszać z roztopionym masłem. Oddziel ciasto na trzy mniejsze miski. Odcień jedna część niebieska; jedna część czerwona; pozostaw trzecią gładką (białą).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wlać ciasto do przygotowanych patelni i piec, aż tester ciasta wyjdzie czysty po włożeniu do środka ciasta, 12 do 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pozostawić do ostygnięcia w patelniach na około 10-15 minut, a następnie wyjąć do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Przenieść do lodówki na 20 minut.
8
Tymczasem przygotuj lukier. W misce miksera stojaka wyposażonego w przystawkę łopatkową, masło śmietankowe do bardzo gładkiej, około 3 minut na dużej prędkości. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj około 3 szklanki cukru cukierniczego. Kontynuuj bicie na niskiej prędkości, aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Zatrzymaj, aby zeskrobać boki miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
11
Dodawać pozostały cukier cukierniczy, kawałek po kawałku, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Jeśli lukier robi się zbyt gęsty, wymieszać trochę mleka lub śmietany, aby go rozrzedzić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
12
Wyjmij ciastka z lodówki. Pokroić białe i czerwone ciasta poziomo w trzecie wzdłuż (będzie to dla "paski" na fladze). Jeśli okaże się to zbyt trudne do cięcia warstw na trzecie, można pokroić każde ciasto na pół wzdłuż; będzie po prostu mniej, grubsze warstwy w produkcie końcowym.
13
Umieść jedną z czerwonych warstw na talerzu. Lekko zamroź wierzch. Przyklej jedną z białych warstw na wierzchu tej warstwy. Lekko zamrozić wierzch tej warstwy.
14
Powtórz ten krok z dwoma kolejnymi warstwami, tak aby mieć cztery warstwy w sumie zmontowane (od dołu do góry, czerwony-biały-czerwony-biały). Pomiń ten krok, jeśli masz tylko dwie warstwy białe i czerwone.
15
Używając 3-calowego koła wykonanego z pergaminu jako przewodnika, Wytnij 3-calowe koło ze środka niebieskiego ciasta. Powinieneś skończyć z warstwą ciasta w kształcie litery" O".
16
Umieść warstwę ciasta " O " na ułożonych warstwach białych i czerwonych.
17
Lekko zamroź wierzch pozostałej czerwonej warstwy i przyklej pozostałą białą warstwę na wierzchu. Korzystanie z tego samego pergamin koła, wyciąć trzy cale rundy od środka tego dwuwarstwowego stosu.
18
Umieść na środku niebieskiej warstwy "O".
19
Nałożyć cienką warstwę lukru na ciasto, a następnie umieścić w lodówce do jędrności, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
20
Przed podaniem wyjąć z lodówki i zamrozić na całej powierzchni pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn