American Chowder
Przepis Amerykański Chowder może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 14 centów za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 45. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, velveetaâ, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Obfity Łososiowy Chowder-Amerykański, Sukiyaki w amerykańskiej kuchni z "Hiroko' s American Kitchen, oraz All-American Rub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować i wymieszać na maśle w dużym rondlu na średnim ogniu do miękkości.
Dodać ziemniaki, wodę, seler i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj. Dusić 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Niewielką ilość mleka wymieszać z mąką, aż do dobrze wymieszanego. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do gorącej mieszanki warzywnej, stale mieszając. Wymieszać z pozostałym mlekiem i dymem; gotować, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, stale mieszając.
Dodać VELVEETĘ; gotować do całkowitego rozpuszczenia, często mieszając.