Amberjack w sosie pomidorowo-Koprowym
Amberjack z sosem pomidorowo-Koprowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 141 kalorii, 23G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Jeśli masz pieprz, sól, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Amberjack z wiejskim sosem śmietanowym Dijon, SOS Pomidorowo-Koprowy, oraz Pieczony SOS pomidorowo-Koprowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; dodać bulion z kurczaka.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać cebulę i kolejne 3 składniki; gotować, aż warzywa będą miękkie i płyn odparuje. Wymieszaj duszone pomidory i sos pomidorowy. Gotować, odkryte, na małym ogniu 30 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać 2 łyżki natki pietruszki, cukier, 1/4 łyżeczki pieprzu i sól.
Filety opłukać i osuszyć; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić wodę do wrzenia w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i dodać filety; przykryć i gotować 8 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Wyjmij rybę z płynu i połóż na półmisku; wyrzuć płyn. Łyżka mieszanki pomidorowej równomiernie na filetach; posypać pozostałymi 2 łyżkami natki pietruszki.