Amberjack w sosie pomidorowo-Koprowym

Amberjack w sosie pomidorowo-Koprowym
Amberjack z sosem pomidorowo-Koprowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 141 kalorii, 23G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Jeśli masz pieprz, sól, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Amberjack z wiejskim sosem śmietanowym Dijon, SOS Pomidorowo-Koprowy, oraz Pieczony SOS pomidorowo-Koprowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; dodać bulion z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
3
Dodać cebulę i kolejne 3 składniki; gotować, aż warzywa będą miękkie i płyn odparuje. Wymieszaj duszone pomidory i sos pomidorowy. Gotować, odkryte, na małym ogniu 30 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać 2 łyżki natki pietruszki, cukier, 1/4 łyżeczki pieprzu i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Filety opłukać i osuszyć; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić wodę do wrzenia w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i dodać filety; przykryć i gotować 8 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wyjmij rybę z płynu i połóż na półmisku; wyrzuć płyn. Łyżka mieszanki pomidorowej równomiernie na filetach; posypać pozostałymi 2 łyżkami natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn