Alfajores de Dulce de Leche (ciasteczka karmelowe)
Alfajores de Dulce de Leche (karmelowe ciasteczka kanapkowe) jest Wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier, masło, sos karmelowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 12%. Spróbuj Alfajores de Dulce de Leche (ciasteczka karmelowe), Alfajores-dulce de leche sandwich cookies, oraz Ciasteczka kanapkowe Alfajores / Dulce de Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i cukier, aż będzie gładka.
Dodaj żółtka, całe jajko, rum i wanilię i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
W innej misce wymieszaj 2 szklanki mąki, skrobi kukurydzianej i proszku do pieczenia. Wymieszać lub ubić do mieszaniny masła, aż dobrze wymieszane. Podziel ciasto na pół. Każdą porcję spłaszczyć na dysk, owinąć folią i zamrozić do twardości, około 30 minut.
Rozpakuj ciasto. Na lekko posypanej mąką powierzchni, z posypanym mąką wałkiem do ciasta, zwijaj jeden dysk na raz do około 1/8 cala grubości. Z mąką 2-do 3-calowy okrągły nóż, wyciąć ciasteczka.
Miejsce o 1 cal od siebie na masłem lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia. Zebrać nadmiar ciasta w piłkę, reroll, i wyciąć pozostałe ciasteczka.
Piec w piekarniku 350, aż krawędzie ciastek będą złote, około 10 minut; jeśli pieczenie więcej niż jednej patelni na raz, Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszach przez 5 minut, a następnie za pomocą szerokiej szpatułki przenieść je do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Połowę ciastek u dołu do góry i rozprowadzić po około 1 łyżce dulce de leche. Góra z pozostałymi ciasteczkami, dolna strona w dół.
Umieść kokosa w płytkiej misce. Delikatnie ściśnij każdą kanapkę, aż nadzienie zacznie pokazywać się na krawędziach, a następnie zwiń krawędzie w kokosie.