Alaskan Halibut Ceviche z kolendrą-serrano "chimichurri", Cu
Przepis Alaskan Halibut Ceviche z kolendry-serrano "chimichurri", Cu jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soku z limonki, sól, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smokey Filet z Serrano-Papaya Salsan i Serrano-Mint-Cilantro Chutney, Alaskan Halibut Lasagne, oraz Alaskan Halibut Tacos.