Aksamitna zupa marchewkowa z pesto z marchwi
Aksamitna zupa marchewkowa z pesto z marchwi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 155 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka marchew, cebula, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Aksamitna Zupa Marchewkowa, Zupa marchewkowa z marchewkowym Pesto czosnkowym, oraz Zupa marchewkowa z pesto z marchwi.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę. olej w średnim garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i 1/2 łyżeczki. sól i gotować, aż zmięknie, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Z marchwi wyjąć wierzchy marchwi, posiekać grubo i odstawić. Marchew posiekać i dodać do garnka. Wymieszać bulion i doprowadzić do wrzenia. Reduce to gotuj na wolnym ogniu, przykryj (pozostaw pokrywkę lekko uchyloną) i gotuj, aż marchewka będzie bardzo miękka, o 20 protokół.
Tymczasem, mielenie czosnku w robocie kuchennym, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Dodaj 1 szklanka marchew Topy, orzechy włoskie, pozostałe 2 1/2 łyżki. olej, a pozostałe 1/4 łyżeczki. sól i Wir do wymieszania.
Czysta mieszanka marchew-bulion w blenderze, pracując partiami, aż do bardzo gładkiej, około 1 minuty na partię. Chochla do misek i zawirować w marchewka top pesto.