Aksamitna zupa marchewkowa z pesto z marchwi

Aksamitna zupa marchewkowa z pesto z marchwi
Aksamitna zupa marchewkowa z pesto z marchwi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 155 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka marchew, cebula, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Aksamitna Zupa Marchewkowa, Zupa marchewkowa z marchewkowym Pesto czosnkowym, oraz Zupa marchewkowa z pesto z marchwi.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę. olej w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę i 1/2 łyżeczki. sól i gotować, aż zmięknie, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
3
Z marchwi wyjąć wierzchy marchwi, posiekać grubo i odstawić. Marchew posiekać i dodać do garnka. Wymieszać bulion i doprowadzić do wrzenia. Reduce to gotuj na wolnym ogniu, przykryj (pozostaw pokrywkę lekko uchyloną) i gotuj, aż marchewka będzie bardzo miękka, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście MarchwiLiście Marchwi
MarchewMarchew
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Tymczasem, mielenie czosnku w robocie kuchennym, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj 1 szklanka marchew Topy, orzechy włoskie, pozostałe 2 1/2 łyżki. olej, a pozostałe 1/4 łyżeczki. sól i Wir do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście MarchwiLiście Marchwi
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Czysta mieszanka marchew-bulion w blenderze, pracując partiami, aż do bardzo gładkiej, około 1 minuty na partię. Chochla do misek i zawirować w marchewka top pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
BulionBulion
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn