Ajerkoniak minuta budyń z tapioki

Ajerkoniak minuta budyń z tapioki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać ajerkoniak MINUTE Pudding Tapioca spróbować. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka jaj, mielona gałka muszkatołowa, tapioka minute i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, Surowy Budyń "Tapioka", oraz Pudding Z Tapioki.

Instrukcje

1
Jajko i mleko ubić w średnim rondlu do wymieszania. Wymieszać z cukrem i tapioką.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
CukierCukier
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Odstawić 5 min.
3
Doprowadzić do pełnego walcowania wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. (Pudding będzie cienki. Gęstnieje, gdy się ochładza.)
4
Zdjąć z ognia.
5
Wymieszaj ekstrakt z rumu i gałkę muszkatołową. Fajne 20 min.; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn