Ajerkoniak II
Ajerkoniak II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 39 centów za porcję. 26 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, mleka, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako napój. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz jajka, mleko i 1/3 szklanki cukru. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina pokryje metalową łyżkę.
Zdjąć z ognia. Szybko schłodzić, umieszczając patelnię w zlewie lub misce z lodowatą wodą i mieszając 1 do 2 minut. Wymieszać wanilią. Chill 4 do 24 godzin.
Przed podaniem ubij śmietanę i 2 łyżki cukru, aż uformują się miękkie szczyty.
Przelej schłodzoną mieszankę jajeczną do miski z ponczem. Złożyć mieszankę z bitą śmietaną i podawać od razu.
Każdą porcję posypać gałką muszkatołową.