Ajerkoniak
Ajerkoniak to bezglutenowe i wegańskie przepis z 1 porcją. Ten napój ma 182 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 172 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Jest przynoszony przez Szczęśliwego Roślinożercę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką banan, cynamon, waniliowy mleko sojowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym.
Instrukcje
Mleko sojowe, banan, cynamon, lekka gałka muszkatołowa (około 1/8 łyżeczki) i odrobina goździków Połącz w blenderze lub vita-wymieszaj i zmiksuj na gładką i kremową masę.
W razie potrzeby udekoruj odrobiną gałki muszkatołowej.Informacje Żywieniowe
50gdieterny Fiber3. 40gSugars23. 80gProtein7. 50g