Agrest i bzu głupiec
Agrest & bzu głupiec może być tylko bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Na 92 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka podwójnej śmietany, cukier, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Agrest i bzu fizz, Agrest i bzu bałagan, oraz Sorbet agrestu, bzu czarnego i Sauvignon są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Agrest dokładnie umyć, ułożyć na wierzchu i ogonie, a następnie ułożyć na szerokiej patelni z cukrem, syropem i sokiem z cytryny. Gotować na wolnym ogniu, aż agrest pęknie.
Lekko zmiażdżyć widelcem, wrzucić do miski do ostygnięcia i schłodzić przez co najmniej 2 godziny. Można to zrobić do 2 dni wcześniej.
Lekko ubijamy śmietanę do miękkiej, opadającej konsystencji, następnie zawirowujemy w gotowanym agreście, aby uzyskać efekt pofalowania. Łyżka głupca do szklanek i schłodzić, aż będziesz gotowy do podania.