Agnolotti Z Sosem Karczochowym
Agnolotti z sosem Karczochowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, pół na pół, rozdarte liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Karczoch Heftera i kozi ser Agnolotti z truflami, Agnolotti z sosem orzechowym z szałwii, oraz Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych.
Instrukcje
Połącz karczochy, pół na pół, czosnek, płatki czerwonej papryki i 1/4 łyżeczki soli na dużej patelni i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Przykryć i gotować, aż karczochy są miękkie, o 5 protokół.
Dodać groszek i nadal gotować, pokryte, do miękkości, o 5 Więcej minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką z cytryny i sokiem. Wyrzucić ząbek czosnku.
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj agnolotti i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, następnie odsączyć makaron i przenieść na patelnię z sosem.
Dodać parmezan na patelni i delikatnie mieszać, aż makaron jest pokryta. Sos wymieszać z niewielką ilością wody do gotowania. Wymieszać z bazylią.
Zdjęcia Antonis Achilleos