Absurdalnie Łatwe Curry-Jajecznica Tofu
Absurdalnie łatwe Curry-jajecznica tofu może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 124 kalorie, 13g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, bardzo twarde tofu, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj scrambled silken tofu, jak zrobić tajski scrambled silken Tofu, Absurdalnie Łatwa Lazania, oraz Absurdalnie Łatwy Naan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać patelnię nieprzywierającą. Spryskaj go lekko sprayem z patelni, jeśli chcesz i dodaj posiekaną paprykę i grzyby. Gotować, aż zaczną mięknąć, o 2 protokół.
Dodać czosnek i gotować jeszcze minutę lub dwie, aż grzyby ciemnieją w Kolorze. Wymieszaj z tofu, posyp go curry i zmieloną czerwoną papryką, i zalej bulionem warzywnym. Gotować na średniej wysokości, obracając delikatnie łopatką, aż większość płynu odparuje, a tofu jest gorące i zaczyna się brązowieć w miejscach. Wymieszać sól do smaku wraz z odżywczymi drożdżami i czarną solą, jeśli używasz. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.