7-Warstwowy Dip Taco
7-warstwowy Dip Taco to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 22g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.31 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 202 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Mieszanka meksykańskiej mieszanki sera, chili, bob evans oryginalny przepis kiełbasa roll, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, 7 Warstw Taco Dip, oraz Osiem Warstw Taco Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, pokruszyć i gotować kiełbasę, aż rumiane. Wymieszać fasolę, chili i mieszankę przypraw taco.
Rozłóż mieszankę kiełbas na 7" x 11 " danie do serwowania. Top z kwaśną śmietaną następnie salsa.
Na wierzch posypać oliwkami, pomidorem i cebulą. Przykryj serem.
Podawać natychmiast z frytkami. Przechowywać w lodówce resztki.;
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.