3 Smaczne Tapas: Sherry - Czosnek Wołowy, Sherry-Pieczarki Czosnkowe, Grillowane Chorizo

3 Smaczne Tapas: Sherry - Czosnek Wołowy, Sherry-Pieczarki Czosnkowe, Grillowane Chorizo
3 smaczne Tapas: Sherry - czosnek wołowina, Sherry-pieczarki czosnkowe, grillowane Chorizo jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz polędwicę wołową, czapki grzybowe, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczarki z czosnkiem i Sherry, Sherry czosnek skrzydełka kurczaka, oraz Hiszpańskie Krewetki Czosnkowe Z Sherry.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
2
Natkę pietruszki i czosnek włożyć do robota kuchennego i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Rozgrzać dużą, ciężką patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Pokrój chorizo pod kątem w plastry 1/2 cala. Grill 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przełożyć do naczynia do serwowania.
6
Do gorącej patelni dodać około 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodać mięso i podsmażyć kawałki ze wszystkich stron, aby równomiernie karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Dodać połowę mieszanki czosnku i pietruszki na patelni. Obróć się, aby pokryć mięso. Mięso doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodać 1/2 szklanki sherry i włączyć mięso w winie, jak to deglazes patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Przełożyć do naczynia i przykryć luźną folią, aby utrzymać ciepło. Przywrócić patelnię do temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Powtórz ten sam proces z grzybami: dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia do patelni, 2 łyżki stołowe lub 2 zwoje patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Dodać grzyby, gotować 3 lub 4 minuty na brzegach ostudzić i zmiękczyć, dodać natkę pietruszki i czosnku, następnie sól i pieprz, następnie sherry. Zmniejsz sherry podczas skrobania kapieli z patelni i usuń do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn