20-Minutowa Kaczka Po Pekińsku
Przepis 20-minutowa Kaczka po pekińsku jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Na $3.93 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona sezamu, sos hoisin, zielona cebula Topy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kaczka Po Pekińsku, Kaczka Po Pekińsku, oraz Kaczka Po Pekińsku.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kaczkę do patelni; gotować 2 minuty z każdej strony. Zmniejszyć ogień do medium; przykryć i gotować dodatkowe 3 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Kaczkę pokroić po przekątnej na ziarno na cienkie plasterki.
Połącz hoisin, skórka pomarańczowa, sok pomarańczowy i Sriracha.
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozprowadzić około 2 łyżki hoisin mieszaniny w dół środka każdej tortilli. Do każdej tortilli dodaj 1/4 kaczki, 2 paski ogórka, 1/4 cebuli i 1/2 łyżeczki sezamu; zwiń.