1991 Lemon Ice Cream

1991 Lemon Ice Cream
1991 Lemon Ice Cream is a bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 844 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, udekoruj: gałązki mięty, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Kremowe Lody Cytrynowe, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników wymieszać w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać mieszaninę do patelni 13 x 9 cali; przykryć i zamrozić co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Połowę mieszaniny przetworzyć w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wyjmij z procesora i odstaw na bok. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną. Powrót całą mieszaninę do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przykryć i zamrozić co najmniej 4 godziny lub do momentu uzyskania jędrności.
6
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn