1990 Medaillony wieprzowe w sosie musztardowym

1990 Medaillony wieprzowe w sosie musztardowym
1990 wieprzowina Medaillons w sosie musztardowym może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 36g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, grubo zmielony pieprz, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Wieprzowina w sosie musztardowym, oraz Wieprzowina w sosie musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki. Przetrzyj mieszaninę wieprzowiną i umieść w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Chill 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Umieścić wieprzowinę na lekko nasmarowanym stelażu w płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut. Obniżyć temperaturę do 400 i piec 15 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 160, fastrygując winem co 10 minut. Pokroić i podawać z sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SOSSOS
MięsoMięso
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawSos
Magazyn