16-przyprawowa pierś z kurczaka z sosem z czarnego octu pieprzowego i zieloną cebulą

16-przyprawowa pierś z kurczaka z sosem z czarnego octu pieprzowego i zieloną cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj szesnaście-Spice-przetarte piersi kurczaka z sosem z octu pieprzowego Czarnego i zielonej cebuli Slaw spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 1096 kalorii, 55g białka, oraz 83g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, czosnek w proszku, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Kanapka z wieprzowiną z sosem z octu pieprzowego i zieloną cebulą, Przyprawa hiszpańska przetarta żeberkami z sosem z octu Sherry, oraz Kurczak Rotisserie z sosem z octu pieprzowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby dressing do slaw, połączyć zieloną cebulę, ocet, miód, chiles, majonez, olej i sól i pieprz do smaku w blenderze i miksować aż do emulgacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Kapustę, czerwoną cebulę i mak połączyć w misce, dodać dressing i mieszać do połączenia. Złożyć kolendrę i doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce podczas grillowania kurczaka lub do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzej swój grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wymieszać razem Proszek ancho, proszek pasilla, kminek, kolendra, imbir, brązowy cukier, czosnek w proszku, cebula w proszku, ziele angielskie, cynamon, goździki, koper włoski, chile de arbol, 2 łyżki soli, czarny pieprz i cayenne w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Posmaruj obie strony piersi olejem i dopraw solą. Przetrzyj górną część każdej piersi kilkoma łyżkami rub i umieść na grillu, przetrzyj bok w dół. Grillować do złotego koloru i lekko zwęglone, 3 do 4 minut. Odwróć piersi i kontynuować grillowanie, aż tylko gotowane przez, 4 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć kurczaka z grilla i skropić sosem z octu pieprzowego. Namiot luźno z folią i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Podawaj sałatkę z boku.
8
Połącz ocet, olej, musztardę, miód, sól i pieprz w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Sos można przygotować 1 dzień wcześniej, przykryć i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Składniki

1porcja startego parmezanudrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami1porcja startego parmezanupółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego0warzywo (np. szpinak)Szczypanie pieprzu cayenneSzczypanie pieprzu cayenne907papryka habaneropiersi z kurczaka bez kości, skóra napiersi z kurczaka bez kości, skóra na0warzywo (np. szpinak)Heaping chile de arbolHeaping chile de arbol1porcja startego parmezanuproszek pasilla chileproszek pasilla chile3Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielone nasiona kopru włoskiegomielone nasiona kopru włoskiego591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście kolendryposiekane świeże liście kolendry2warzywo (np. szpinak)półksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana zielona cebula, białe i zielone częścigrubo posiekana zielona cebula, białe i zielone części1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogoździki mielonegoździki mielone1porcja startego parmezanukolendra mielonakolendra mielona1porcja startego parmezanukminek mielonykminek mielony1porcja startego parmezanuimbir mielonyimbir mielony1warzywo (np. szpinak)grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz2warzywo (np. szpinak)grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz2warzywo (np. szpinak)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna4trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników graham4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2warzywo (np. szpinak)ramięramię2warzywo (np. szpinak)płatki kokosowe, prażone, opcjonalniepłatki kokosowe, prażone, opcjonalnie1mała głowakapusta fioletowa, drobno rozdrobnionakapusta fioletowa, drobno rozdrobniona1małeczerwona cebula, połówki i cienko pokrojoneczerwona cebula, połówki i cienko pokrojone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny ryżowyocet winny ryżowy2serrano chilesserrano chiles
TrudnośćEkspert
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn