10 Minutowy Sos Jabłkowy

10 Minutowy Sos Jabłkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc daj 10 minut sos jabłkowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką miód, jabłka fuji, koniak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 1 Minuta Jabłkowa Tortilla, 5-Minutowy Apple Crisp, oraz 2 Minutowy Chrupek Z Szarlotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W zamykanym pojemniku z kuchenką mikrofalową połącz jabłka ze wszystkimi innymi składnikami. Zamknij pokrywę, pozostawiając jeden róg pokrywy otwarty, aby umożliwić ucieczkę pary. Kuchenka mikrofalowa na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Za pomocą blendera ręcznego lub masher ziemniaczany, zmiksować do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4
Podawać na gorąco lub schłodzić do późniejszego użycia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn